Jeugdvoetballers genieten op paaskamp bij SK Meldert

Print
Lummen - Van 15 tot en met 18 april moest de paashaas even plaats ruimen voor een groot voetbalfeest met kleine voetbaltoppers op de terreinen van SK Meldert. Daar vond van maandag tot donderdag een heus paaskamp plaats, waar alle jeugdspelertjes van 4 tot 12 jaar zich vier volle dagen konden uitleven tijdens een zonovergoten voetbal- en spelkamp.

Dagelijks van 8 tot 17 uur stonden acht supergemotiveerde trainers klaar om in totaal 72 voetballertjes te begeleiden doorheen vier fantastische dagen. Vier dagen van plezier, waar de voetbalsport centraal stond, maar waar vooral ook het spelplezier en vriendschap een voorname plaats innam.

Naast de voetbaltechnische trainingen en wedstrijdjes waren er ook wat ludieke opdrachten en heel veel fun. Zo werd er op zoek gegaan naar onze Rode Duivels in een leuke fotozoektocht. Ook werden de terreinen omgetoverd in een schitterend park van reuzegrote voetballuchtkastelen, waarbinnen er topprestaties geleverd werden in voetbaldarts en levensecht tafelvoetbal. Ook het boardingvoetbal en de pannaveldjes zorgden voor heel veel plezier. Dat er bij dit alles hopen energie verbruikt werd op en naast het veld, dat staat wel vast. Maar dat was natuurlijk geen probleem.

Zoals het hoort op een echt kamp was ook de fantastische kookploeg vier dagen paraat. Een topteam van vrijwilligers die de voetballertjes tussen al het plezier door, dagelijkse beloonden met een warme maaltijd, verse soep en heel veel vers fruit. Een dikke proficiat aan het ganse Jeugdteam van SK Meldert, een dikke duim voor alle enthousiaste deelnemertjes en aan alle vrijwilligers die dit evenement mee mogelijk gemaakt hebben.

Wil je graag ook deel uitmaken van deze superleuke club SK Meldert? Geef even een seintje bij inge_van_de_velde@telenet.be of op 0476/51.86.22 of kom gewoon langs op een van onze demodagen op woensdag 15 mei of 22 mei (18 -19 uur) of zaterdag 25 mei (10 -11 uur).

www.skmeldert.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio