Celebs

Gluren bij BV's: Kürt Rogiers poseert sensueel, Siska Schoeters heeft iets te vieren

Print
Gluren bij BV's: Kürt Rogiers poseert sensueel, Siska Schoeters heeft iets te vieren

Foto: IG

Genieten van het mooie weer, levenswijsheden en een vleugje sensualiteit: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Mooi lenteweertje? Dan ontspant Joke van de Velde maar al te graag in het zwembad. "Als liefde echt is, vindt ze wel haar weg", luidt de inspirerende quote bij het zomerse beeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When #love is real, it finds a way...so it did ????

A post shared by ?ο?? ναη ∂? ν?ι∂? (@jokevandevelde1) on

 

Programmamaker Kobe Ilsen geniet van zon en prachtige meren in Slovenië. "Schoon", staat er bij een foto met een bergachtig landschap op de achtergrond.

 


In een zwembad een sensuele pose aannemen met een koud theetje? Kürt Rogiers deed het maar al te graag voor Ken Calander zijn boek 'Tea is Sexy'. "Topkerel", schrijft het 'Familie'-gezicht over zijn goede vriend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shoot @teacoach.ken #topkerel zijn boek te koop: www.teaissexy.be

A post shared by Kurt Rogiers (@kurtrogiers) on


De zwangere Astrid Coppens pronkt op Instagram vaak met haar buikje. Deze week deed ze dat in een frivole, oranje jurk in hartje Brussel.

 

Zangeres Josje Huisman liet de filters van Instagram achterwege op deze foto waarop ze poseert in een comfortabele outfit en haar beha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@andcgram #ohbaby @chantaljanzen.official @myrthegiesbers #nofilter #zoujenietzeggen

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

 

Plezier en studeren in de zon combineren? Dat is excact wat Hanne Troonbeeckx deed. "Ik volg een opleiding coaching. De zoektocht naar wélke opleiding was een behoorlijke bevalling. Er is zóveel aanbod. En ik wil ze precies allemaal doen. Ik wil vooral een lichtpuntje zijn voor hoogsensitieve personen", licht ze toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is genieten! Maar ik ben ook met iets zinvols bezig. (Al is genieten ook zinvol. Ik had een vitamine D tekort, bij deze is dat ook opgelost ??). Ik ben aan het studeren. Een opleiding coaching. De zoektocht naar wélke opleiding was een behoorlijke bevalling. Er is zóveel aanbod. En ik wil ze precies allemaal doen. Ik wil vooral een lichtpuntje zijn voor hoogsensitieve personen. Mannen en vrouwen die hun emoties niet altijd geplaatst krijgen in een soms overweldigende wereld. Intussen leer ik ook erg veel bij over mezelf. Een boeiend traject! Je leest er meer over op @hannetroonbeeckx_hsp . Maar ik waarschuw je: niet voor ongevoelige lezers ??????

A post shared by ?????????? ?????????????????????? (@hannetroonbeeckx) on

 

Yogi en presentatrice Eva Daeleman vindt de essentie van jezelf graag zien eigenlijk heel simpel. "Genezen is: niet langer in conflict gaan met jezelf", staat er zwart op wit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yes. yes. yes. want waarom zou je jezelf saboteren?

A post shared by eva daeleman ????‍?? (@evadaeleman) on

 

Modeblogster Tiany Kiriloff genoot van een uitstap met haar gezin naar Amsterdam. En dat leverde een mooi beeld op met manlief en hun drie dochters. "Het was zalig. Ik kan niet wachten om terug te keren."


Acteur Matteo Simoni stond even stil bij de brand in de Notre-Dame in Parijs en deelde een foto "met een nog rechtstaand torentje" van de kathedraal in de achtergrond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris - met een nog rechtstaand torentje in de achtergrond #notredame #gavinofauzia ??

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

 

Actrice en yogafanate Hilde Debaerdemaeker is heel dankbaar. Zij mocht haar eerste retreat geven op het Spaanse eiland Ibiza. "Tot gauw, eiland in de zon", schreef ze bij het uitnodigende beeld.


Elf jaar. Zo lang zijn presentatoren Siska Schoeters en Tomas De Soete al een koppel. "Wij lachen ons al 11 jaar kapot. Dat zie je wel", staat er bij wijze van grapje te lezen bij een serieuze foto van de twee. Proficiat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij lachen ons al 11 jaar kapot. Dat zie je wel. ?? Johan Jacobs

A post shared by siskaschoeters (@siskaschoeters) on

Niet te missen