Kinrooi zet aspergeseizoen officieel in

Print

Foto: Toerisme Kinrooi

Kinrooi - Ze zijn er weer! Hoewel we al sinds enkele weken weer kunnen genieten van ons witte goud, werd het Kinrooise aspergeseizoen gisterenavond pas officieel geopend. Vele genodigden, waaronder kersvers schepen voor toerisme Jo Brouns en de huidige Kinrooise Aspergekoningin Jolien Driessens, waren van de partij om samen met VVV Kinrooi deze nieuwe jaargang feestelijk in te luiden.

De setting was dit jaar ietwat anders dan gewoonlijk. "Voor het eerst maakten we gebruik van het incubator gebouw van Agropolis en gingen we niet het land op. Dat was alleen nog maar het voorspel van een avond vol vernieuwing", klinkt het bij Toerisme Kinrooi. "Zo werd, onder leiding van een meesterlijke Piet Kusters (gekend van o.a. 'Belgium’s got Talent'), een nieuwe banner geïntroduceerd die binnenkort het straatbeeld van onze vijf kerkdorpen volledig in het aspergeverhaal zal onderdompelen. Maar dat is nog niet alles. Mede dankzij de steun van Gemeente Kinrooi werd ook een nieuwe website onthuld. Met aspergesuitkinrooi.be zijn wij alvast trots een platform te kunnen aanbieden die ons Koningin der Groenten alle eer aandoet."

Je kan je trouwens nog steeds inschrijven voor onze Aspergefeesten op 3, 4 en 5 mei via info@toerismekinrooi.be. Meer info op deze pagina.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio