© pn

Is Meghan Markle al bevallen? Fans denken van wel

Meghan Markle en prins Harry kunnen op elk moment voor het eerst ouders worden. Vurige fans van het Britse koningshuis zijn er echter van overtuigd dat de hertogin van Sussex al is bevallen. De krant The Sun zet hun motivaties op een rij.

vwh

Het is gissen wanneer de nieuwe royal baby zal geboren worden, maar in januari verklapte de hertogin dat ze uitgerekend is voor eind april, begin mei. Eens het zover is, zullen we het alvast niet meteen weten. Het paleis meldde via een officiële brief dat het koppel eerst zelf van de heuglijke gebeurtenis wil genieten en dan pas de rest van de wereld zal inlichten over de komst van hun zoon of dochter. Aandachtige fans denken nu te weten dat de hertogin stiekem al bevallen is en stippen vier redenen aan die daarop zouden kunnen wijzen.

1. Mysterieuze post op Instagram

Afgelopen dinsdag deelden prins Harry en Meghan Markle op Instagram een bericht om hun fans te bedanken voor de cadeautjes die ze opstuurden voor de baby. Dat deden ze in hun eigen naam én die van het kleintje. Volgens fans is het ongebruikelijk om reeds te bedanken als het kind er nog niet is. Prins William en Kate bedankten pas als hun drie kinderen al waren geboren. Dat zou weleens kunnen verraden dat er al een mini Markle in het wiegje in Frogmore Cottage ligt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

2. Haar visagist is in het landOp een Instagramverhaal van visagist Daniel Martin, een goede vriend van Meghan Markle, was vorige week een opmerkelijk beeld vanuit Windsor te zien. De Amerikaan, die de hertogin ook opmaakte voor haar huwelijk in mei vorig jaar, bevond zich op een steenworp van de koninklijke woonplaats. Heeft hij haar misschien geschminkt voor een foto met de pasgeboren baby, die de wereld pas later te zien zal krijgen?

3. Haar zwangerschapsverlof

Een derde ‘teken aan de wand’ is dat Meghan Markle al een maand niet meer in het openbaar is verschenen. Ze werd voor het laatst gezien op 19 maart, toen ze met prins Harry een officieel bezoek bracht aan New Zealand House in Londen om respect te betuigen voor de slachtoffers van de terreuraanslagen in Christchurch. De drie keer dat Kate Middleton haar zwangerschapsverlof aankondigde, beviel ze binnen de maand na haar laatste publieke verschijning.

4. De bizarre agenda van prins Harry Het laatste officiële evenement dat prins Harry bijwoonde, was de Grote Curry Lunch van Lord Mayor op 4 april, die 2 miljoen pond opbracht voor een liefdadigheidsinstelling. Sindsdien is het onduidelijk waarmee de prins zich bezighoudt. Dinsdag berichtte het paleis wel dat hij een belangrijke briefing ontving, maar zijn eerstvolgende verplichting staat pas gepland voor binnen vier maanden. Daarom wordt gefluisterd dat hij - as we speak - luiers aan het verversen is.

bekijk ook

Wil je de baby van Meghan Markle en prins Harry zien stampen? Er is een filmpje van

Spontane prins Harry brengt hoogzwangere Meghan aan het blozen

Harry grapt over zwangerschap Meghan tijdens bezoek aan school