Paasweekend wordt toeristische topper in Limburg

Print

Paasweekend wordt toeristische topper in Limburg. Video: TV Limburg

Het worden bijzonder mooie paasdagen, met temperaturen tot 23 graden. En zo wordt er niet alleen aan de kust een overrompeling verwacht, maar ook in Limburg worden er tal van toeristen en dagjesmensen verwacht. Misschien sneuvelt er wel een nieuw record.

De zon die donderdagvoormiddag helemaal doorbrak, is niet van plan snel weer te verdwijnen. Het wordt donderdagnamiddag al vrij warm voor de tijd van het jaar, met maxima van 15 of 16 graden in de Hoge Ardennen tot 21 graden in Laag- en Midden-België. Er waait een matige oostenwind.

Donderdagnacht blijft het vrijwel helder. We krijgen minima van 6 graden in sommige Ardense valleien tot 10 graden in het centrum. Ook vrijdag blijft de zon volop schijnen. Het wordt nog iets warmer met maxima van 17 tot 22 graden bij een matige wind uit het oosten tot het noordoosten. Aan zee stijgt het kwik tot 17 graden.

Tijdens het paasweekend verandert het weerbeeld niet: mooi en zonnig weer met maxima van 20 tot 23 graden. Dinsdag zouden er stilaan wat stapelwolken kunnen verschijnen, en woensdag zou er kans zijn op een bui of onweer.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio