Kenneth en Céline Gabriels op het podium op 13de Internationale WW Karate Cup

Print
Kenneth en Céline Gabriels op het podium op 13de Internationale WW Karate Cup

Foto: Christa Christa Ruysen

Leopoldsburg - Op zaterdag 13 april 2019 vond de dertiende editie plaats van de Internationale WW Karate Cup in Puderbach (Duitsland). Er waren 734 deelnemers aanwezig en uit 144 clubs uit 15 verschillende landen. Kenneth Gabriels, elite-atleet van de Vlaamse en Belgische Karate Federatie, nam hieraan deel in de categorie kumite U21 -67 kg en senioren -67 kg. Céline Gabriels, elite-atleet van de Vlaamse en Belgische Karate Federatie nam deel in de categorie kumite U21 en senioren dames.

Céline, die net twee dagen geleden 18 jaar werd, mocht al meteen deelnemen in de categorie U21 en Senioren Dames. Zij werd hiervoor geselecteerd door de Vlaamse Karate Federatie. Zonder enige angst of twijfel vocht ze voor wat ze waard was in deze hoogste categorie en behaalde maar liefst twee maal het brons, een knappe prestatie!

Kenneth nam deel aan dit tornooi in zijn categorie Heren U21 en Senioren Heren. Hij moest verschillend rondes afleggen in elke categorie. Vooral zware rondes, hij liet wederom zijn klasse tonen en veroverde dik verdiend tweemaal het zilver.

Volgende wedstrijden voor Kenneth en zijn zus Céline zijn, Krokoyamacup te Koblenz (GE), daarna vertrekt Kenneth in mei ook nog naar Istanbul (Turkije) om daar alweer deel te gaan nemen aan de Series A.

Kenneth en Céline zijn beide lid van Fighting Karate Hasselt en van VKF - BKF. Zij bedanken hun coach, hun ouders, hun supporters en ook vooral de sponsors.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio