PSG nog steeds geen kampioen na verlies bij Nantes

Print
PSG nog steeds geen kampioen na verlies bij Nantes

Foto: Photo News

PSG is woensdag opnieuw de boot ingegaan in de Ligue 1 en is dus nog steeds geen kampioen. In een inhaalwedstrijd was Nantes met 3-2 te sterk. Zondag kan PSG opnieuw een gooi doen naar de titel in de thuiswedstrijd tegen AS Monaco.

Enkel bij winst kon PSG al vieren woensdagavond en dit moest het doen zonder heel wat bekende namen. De Parijzenaren wilden, na de afgang tegen Lille (5-1) afgelopen zondag, een tweede opeenvolgende blamage vermijden en een prachtig afstandsschot van Dani Alves zette hun al snel goed op weg (19.).

De thuisploeg, met Anthony Limbombe die in de slotfase nog mocht invallen, wilde echter niet zomaar opzij gaan voor de Franse grootmacht. Diego Carlos bracht zijn ploeg op een hoekschop langszij (22.) en net voor de rust kon Waris Majeed er zelfs nog 2-1 van maken (44.). Na de rust ging het weer mis voor PSG, opnieuw kon Carlos scoren op een hoekschop: 3-1 (52.). De ploeg van trainer Thomas Tuchel kwam nog terug tot 3-2 na een doelpunt van de ingevallen Metehan Guclu (89.), maar zal haar titelfeestje weer enkele dagen moeten uitstellen.

Thomas Meunier ontbrak bij de bezoekers. Hij werd in het duel met Lille al in de eerste helft vervangen met een hamstringblessure.

PSG nog steeds geen kampioen na verlies bij Nantes
Foto: Photo News