Oppenheimers repeteren tussen de bloesems

Print
Oppenheimers repeteren tussen de bloesems

Foto: Francis Masure

Borlo

Gingelom - Dinsdagavond is de traditionele repetitiedag voor de Oppenheimer blaaskapel. In de aanloop naar hun bloesemterrasconcert op zondag 28 april, werd besloten om eens te repeteren tussen de bloesems.

“Waarom niet eens tussen de bloesems repeteren, werd er ooit eens geopperd tussen pot en pint, en omdat we toch nog eens een recente groepsfoto wilden maken, hebben we het aangename aan het nuttige gekoppeld”, zegt voorzitter Willy. De laatste repetitie ging dan ook door in ’t Maanhof in Borlo, de locatie waar het bloesemconcert zal plaatsvinden. Er werden enkele mooie foto’s en zelfs een filmpje opgenomen van de repetitie tussen de bloeiende boomgaard in de tuin van de vierkantshoeve. Het werd vooral een fijne avond waar de Oppenheimers Anja en Marc van ’t Maanhof hartelijk voor bedanken.

Bij deze nodigt de blaaskapel dan ook iedereen uit om te komen luisteren naar het resultaat. Op zondag 28 april is er om 13 uur een begeleide wandeling, van 15 tot 17 uur brengen de Oppenheimers hun bloesemconcert.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio