Annemie Segers schittert als Maria in 'The Sound of Music'

Print

Gruitrode

Meeuwen-Gruitrode - Vanaf donderdag 2 mei kan je in Bree de familiemusical The Sound Of Music gaan bewonderen. In deze op de film geïnspireerde musical zal de Gruitrodense Annemie Segers de rol van Maria Rainer spelen.

Annemie is mama van twee kinderen, getrouwd met Patrick Kerkhofs en is zaakvoerster van It’s Mie, haar eigen communicatiebedrijf. Daarnaast ondersteunt ze haar man in zijn tentenbedrijf én is ze een doorwinterde “housemanager”. Annemie gaat vrij relaxed door het leven en vertrouwt bij alles op haar gevoel dat haar vrijwel nooit in de steek laat.

Datzelfde gevoel heeft haar ook een plekje opgeleverd in de cast van 'The Sound Of Music'. Zonder enige verwachting beklom Annemie met knikkende knieën het podium tijdens de audities en nu geeft ze gestalte aan één van de meest begeerde vrouwelijke hoofdrollen in de musicalwereld…die van Maria Rainer!

Muziek heeft Annemie altijd geboeid, want zingen is wat ze echt graag doet. Het is eigenlijk haar zangcoach die Annemie aanspoorde auditie te doen voor The Sound of Music.
Ondanks haar gebrek aan ervaring in het musicalgenre zag regisseur Serge Dessers onmiddellijk het potentieel om deze, toen nog ruwe diamant, te laten schitteren! Annemie geeft op haar geheel ‘eigen’ en ‘natuurlijke’ manier een invulling aan Maria. Ze doet dat met zoveel passie en inleving dat het resultaat niet van een professionele productie te onderscheiden valt.

‘The Sound Of Music’ gaat op 2 mei in avant-première en speelt t/m 12 mei .
Info over The Sound of Music: www.samaritanmp.com

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio