Celebs

BV’s tonen dat thee sexy is

Print
BV’s tonen dat thee sexy is

Foto: Sqills

Een kopje thee saai? Think again. Volgens Ken Calander, theecoach en wederhelft van BV-kapper Jochen Vanhoudt, is het drankje sexy. Dat bewijst hij in zijn boek ‘Tea is Sexy’, waarin bekende Vlamingen (half)naakt met een kopje poseren. Naast de sensuele foto’s leer je ook alles over de kunst van het theezetten.

Volgens Ken Calander, werkende bij Café Couture, had thee tot voor kort een saai imago. “Ik heb dagen en nachten op Instagram zitten zoeken naar thee en alles wat ermee te maken heeft en kwam tot de vaststelling dat beelden waarop mensen thee op een sensuele manier presenteren zeldzaam zijn”, klinkt het. “Thee wordt te vaak - onterecht - geassocieerd met ziek zijn en heeft een geitenwollensokken-imago.”

BV’s tonen dat thee sexy is
Griet Vanhees Foto: Sqills
BV’s tonen dat thee sexy is
Kaat Bollen en influencer Mick Foto: Sqills

Maar die trend is aan het omslaan. “Mensen gaan gezonder leven en thee krijgt een prominente rol, onder meer omdat veel soorten vol antioxidanten zitten. Het drankje is hipper dan ooit. Van daaruit ben ik vertrokken voor dit boek. Ik contacteerde theeliefhebbers, onder meer via Instagram. Het resultaat is een verzameling van pittige foto’s. Onder andere Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin, Kaat Bollen en verschillende influencers gingen uit de kleren. Ook Kürt Rogiers is naakt te bewonderen. Daarnaast krijgt de lezer ook alles over thee haarfijn uitgelegd: van hoe je matcha maakt tot waarom thee nu precies zo gezond is.”

BV’s tonen dat thee sexy is
Foto: Sqills
BV’s tonen dat thee sexy is

‘Tea is Sexy’, vanaf 18 april te koop voor 30 euro via www.teaissexy.be en in het kapsalon van Jochen Vanhoudt.

Niet te missen