Onderscheidingen uitgereikt tijdens jaarlijkse diner vzw Monarchie

Print

Herderen

Riemst - Op zaterdag 30 maart 2019 organiseerde de vzw Monarchie in Herderen-Riemst haar jaarlijks diner met uitreiking van eervolle onderscheidingen in de zaal De Tol.

Onze eregast dit jaar was Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie mevrouw Lydia Peeters die de volgende eervolle onderscheidingen mocht uitreiken aan: commandeur aan erekolonel Peter Van.Hoecke; officier aan gerechtsdeurwaarder Leo Haeldermans en erehoofdinspecteur eerste klas Joseph Lambert; ridder aan de heer Jef Moermans en mevrouw Augusta Willems.
De prijs van de provincie Limburg werd door de heer Jos Wouters, gemeenteraadslid Leopoldsburg overhandigd aan de heer Rony De Zutter.
Er was ook speciale aandacht voor de heer Jef Moermans die samen met zijn vriend Remont uit Luik, de door hun ontworpen buste van de paus, in audiëntie aan de paus mochten overhandigen.
Er was ook een tombola voorzien, met meer dan zeventig waardevolle prijzen, waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel zou gaan.
Daarna konden de aanwezigen genieten van een culinair diner dat voor ons bereid werd door traiteur de heer Ludo Van Roosendael.
De foto's komen van de heer Jef Moermans.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio