Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ moet reservebruid optrommelen

Kandidate wordt ziek van het idee dat ze gaat trouwen

Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ moet reservebruid optrommelen

Nick stapte uiteindelijk in het huwelijksbootje met Maxime Foto: RTL

Het tv-programma ‘Blind Getrouwd’ was hier niet echt een succes wat betreft verliefde koppels. Maar het kan nog erger. In Nederland haakte één van de dames zelfs al af nog voor ze haar bruidegom zag. Dus moest er een reservekandidate opgetrommeld worden.

‘Married at First Sight’ heet het RTL-programma bij onze noorderburen. Maar zover kwam het dus niet voor het koppel Bo en Nick. Wanneer Bo te horen kreeg dat ze uitgekozen was om in het huwelijksbootje te stappen, sloeg ze aan het twijfelen. “Ik was nieuwsgierig naar de testen en ik wilde echt verder”, vertelde ze in de uitzending. “Totdat ik ineens mijn naam hoorde. Trouwen is toch een groot ding. Ik werd echt ziek, zo eng vond ik het. Op deze manier, neen, toch niet.” Dus blies ze voor het oog van 1,2 miljoen kijkers alles af en mochten de programmamakers in de reservelijst op zoek naar een nieuwe bruid voor fietsenmaker Nick. Dat werd Maxime die wel dolgelukkig was met deze manier van huwen. “Mijn meisjesdroom komt uit. Eindelijk is het zover”, klonk het.

Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ moet reservebruid optrommelen
Bo was de eerste keuze voor vrijgezel Nick Foto: RTL

Bo kreeg intussen wel nog de foto van Nick te zien. Haar commentaar? “Wel een leuke jongen om te zien, absoluut. Nick en Bo, het had wel gekund.” Maar die kans heeft ze dus verkeken. In Nederland is het programma intussen aan het vierde seizoen toe. 1.500 vrijgezellen meldden zich deze keer aan voor de testen.

bekijk ook

Het toppunt van drama? Ex-liefje crasht bruiloft in trouwjurk

Nieuwe Video's