POLL. VIER kiest voor Barcelona-Manchester United in plaats van Juventus-Ajax: welke match kies jij?

Print
POLL. VIER kiest voor Barcelona-Manchester United in plaats van Juventus-Ajax: welke match kies jij?

Foto: Action Images via Reuters

Het is een discussie die vorige week al woedde op onze redactie: of het niet jammer is dat VIER ervoor kiest Barcelona-Manchester United live uit te zenden in plaats van Juventus-Ajax in de kwartfinales van de Champions League?

Toegegeven, Barcelona-Manchester United is een confrontatie tussen twee giganten uit het clubvoetbal. Beide clubs hebben met Thomas Vermaelen (Barcelona) en Romelu Lukaku (Manchester United) ook een Rode Duivel in de rangen. En niet te vergeten, Lionel Messi doet mee.

Toch vinden de voetbalkenners op onze redactie het jammer dat er niet voor Juventus-Ajax gekozen werd. Daar lijkt de afloop minder voorspelbaar - zeker na de 1-1 uit de heenmatch. Daarnaast is het een minder voor de hand liggende affiche in de kwartfinales van de Champions League, terwijl het wel om twee clubs met veel prestige gaat. En zowat alle Europese matchen van Ajax dit seizoen brachten al spektakel van de bovenste plank.

Zegt u het maar.

De kwartfinales van de Champions League zijn dinsdagavond vanaf 20u30 rechtstreeks te volgen op VIER. De terugwedstrijd tussen Barcelona en Manchester United wordt live uitgezonden. Later op de avond volgen nog de hoogtepunten van de confrontatie tussen Juventus en Ajax.