Okra trefpunt Hamont viert lentefeest

Print

Foto: Jacqueline Segers

Hamont-Achel - Op donderdag 11 april organiseerde Okra trefpunt Hamont haar lentefeest in een mooi versierde Posthoorn.

Teamleider Jos verwelkomde de talrijke aanwezigen in de lentefris versierde Posthoorn, waarmee hij meteen de club van de hobbydames ook in de bloemetjes zette voor hun bijdrage. Proost Thieu bracht samen met enkele lezers de bezinning rond het thema 'Gelukkig zijn: een hele levenskunst' en nog 'Gelukkig zijn: anderen gelukkig maken'.

Traditioneel werden de 80-jarigen gehuldigd. Dit jaar waren ze met twaalf. Ze ontvingen een presentje uit handen van hun bestuurslid. Koffie en gebak was de voorbode van een ruim gedeelte waarin ontspanning de hoofdrol speelde. De Okra-dansgroep Okrada bracht met de Radetsky March van meet af aan leven op het podium, waarna de toneelgroep De Senioorkes van het trefpunt voor de echte ontspanning zorgde.

Ook spannend was te vernemen wie van de aanwezigen het juiste aankoopbedrag van twee manden, gevuld met bruikbare levensmiddelen, had geraden. Het feest eindigde met een heerlijke lenteschotel. Met dankzegging en wensen voor een goede thuiskomst, maar vooral een spoedig en gezond weerzien sloot de teamleider dit feestfestijn af.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio