Neos Herk-de-Stad op familiedag in Olmense Zoo

Print
Neos Herk-de-Stad op familiedag in Olmense Zoo

Foto: Paul Buekers

Herk-de-Stad - Neos Limburg organiseerde voor de eerste maal een heuse familiedag en waar kon die beter doorgaan dan in de Olmense Zoo in Balen.

In Herk-de-Stad heeft de Neos club getoond een hechte familieclub te zijn. Daar er 45 inschrijvingen waren maakte de ganse groep de verplaatsing met de autocar en werd het voor de 20 kinderen een echte vakantie uitstap.
Toen we om 11.45 uur vertrokken werd al direct door iedereen uit volle borst gezongen voor de jarige van de dag. het was een aangename verrassing voor oma Maria. Aan de zoo aangekomen keek men verrast op toen de autocar stopte en Neos Herk-de-Stad in groep de zoo binnen wandelde. Marleen, Leen , Ilse en Yvon wisten niet wat ze zagen. Het was precies een schoolgroep van 20 kinderen met moeder of vader en de grootouders, die op avontuur gingen. En dat werd het ook. Na een tasje koffie met cake gingen ze de dieren opzoeken, daarna brachten de kinderen een bezoek aan de schmink- en ballonnenstand of het voorleesmoment georganiseerd door Clavis en tot slot aten ze in groep lekkere frietjes met vidée of stoofvlees. Tot slot defileerde de groep op de trap voor de foto.
Neos Herk-de-stad kijkt nu reeds uit naar een volgende familiedag


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio