Team Kwistetwel wint vierde Reppeler Quiz

Print

Reppel

Bocholt - Negentien Reppeler ploegen namen vrijdagavond in het buurthuis deel aan de vierde quizavond georganiseerd door 'Reppel-Dorp met toekomst'.

De leden van de werkgroep hadden weer gezorgd voor een boeiende en spannende avond. Alleen inwoners van Reppel, en dit jaar voor het eerst ook mensen die afkomstig waren uit Reppel, konden deelnemen aan deze quiz.

Alle deelnemers werden bestookt met moeilijke en gemakkelijke vragen. Soms ook met sport-, denk- en weetvragen. Ook vervelende vragen zorgden voor veel kopzorgen, maar ook voor een aangename sfeer. Iedereen deed zijn best om zo veel mogelijk punten te sprokkelen met één doel voor ogen: winnen! Het werd een spannende, maar vooral plezante strijd. Iedere ploeg kon ook een joker inzetten en zo zijn punten aantal van die ronde verdubbelen. Belangrijk om op het juiste moment de joker in te zetten was de boodschap!

Op het einde van de avond werd het eindklassement opgemaakt. Alle ploegen weren beloond met een kleine prijs en de top drie mochten naar voren komen om een extra prijs in ontvangst te nemen. Maar eerst werd de ploeg met de origineelste naam beloond. Die prijs ging naar 'SamenRepsel'. Het winnende team werd 'kwistetwel' met 127 punten. Op de voet gevolgd door 'lekkerbekske' en 'frankenstijn'; met respectievelijk 126 en 122 punten.

Dank aan het organisatie team, de sponsors en aan alle deelnemers voor de gezellige avond. En hopelijk blijven er wat centjes over voor de nieuwbouw van de KSA.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio