Ziekenhuizen plaatsen ‘machine’ om spermadonors handje te helpen

Verschillende Chinese ziekenhuizen zetten apparaten in die spermadonoren met schroom een handje moeten helpen. Het apparaat heeft een ‘massage gleuf’ waarmee mannen handenvrij kunnen doneren.

adm

Wie sperma doneert, doet dat doorgaans in een ziekenhuiskamertje. Soms liggen daar enkele pornoblaadjes en dvd’s. Een smartphone met wifi behoort ook tot één van de hulpmiddelen.

“Ziekenhuizen gebruiken masturbatie vaak als enige manier om zaad te verzamelen, maar voorzien weinig of slechte plekken om te masturberen”, zegt Ding Guijiang, de uitvinder van het apparaat, aan Reuters. “Dat maakt het inzamelen van sperma in ziekenhuizen bijzonder moeilijk. Daarom hebben we een automatisch sperma-extractor ontworpen die erg gebruiksvriendelijk is.”

In China hebben veel donoren te veel schroom om te masturberen. Eerlijk: een steriele kamer met TL-licht is niet bepaald romantisch. Om het ze wat gemakkelijker te maken, hebben verschillende ziekenhuizen geïnvesteerd in machines die de donoren handenvrij naar hun hoogtepunt leidt.

Hoe werkt het?

De machine lijkt wat op een waterfontein die je pakweg in een kantoorgebouw zou kunnen aantreffen. In het apparaat zit een ‘massagegleuf’. De donor schuift zijn penis, samen met wat glijmiddel, in de gleuf en de machine doet de rest. Volgens Jiangsu Medical Science and Technology Company Ltd., het bedrijf dat de machines maakt, “simuleert de gleuf een vaginale omgeving, door te masseren, samen te trekken, te vibreren en te zuigen”.