Nederlandse weerman gaat live compleet de mist in: “Ja… euh… goh”

Print
Nederlandse weerman gaat live compleet de mist in: “Ja… euh… goh”

Een Nederlandse weerman van RTL kreeg live in de uitzending af te rekenen met dé nachtmerrie van elke presentator: een totale black-out.

Zijn segment ging over de beschermende functie een laagje ijs op bloesems, maar al snel liep het mis. “Zo’n laagje ijs, dat zorgt ervoor dat de bloesem wordt beschermd en er uiteindelijk geen euh... Nou, in ieder geval geen euh... Wat wou ik zeggen haha? Euhm... dat er in ieder geen euh...”, stamelde weerman Maurice Middendorp live in de uitzending. “In ieder geval, ik ga even door naar de volgende kaart.”

Maar daar ging het opnieuw mis. De weerman kon met de beste wil van de wereld zich niet meer voor de geest halen waarom er een foto van een caravan met een voortent in de uitzending zat. “Op de camping waren bijan geen mensen te bekennen. Maar vorige week… Nou, ik ga heel even rustig ademhalen en ik ga u gewoon vertellen wat het weer de komende dagen gaat doen.”

 

 

Uiteindelijk worstelde de weerman zich door de uitzending. Op twitter kon de weerman rekenen op sympathie. “Knuffeltje voor de RTL weerman”, schrijft Ilse de Zwart, “Black-outs zijn ruk”. “Knap hoe hij zich toch herpakte”, schrijft Rochelle J..