© pn

Paleis bevestigt: prins Harry en Meghan Markle houden geboorte van royal baby privé

De Britse prins Harry en de hoogzwangere Meghan Markle willen de geboorte van hun eerste kindje privé houden. Die geruchten deden al eerder de ronde, maar nu heeft het paleis dat nieuws ook officieel bevestigd.

vwh

Er is groot nieuws over de baby van prins Harry en Meghan Markle, namelijk dat er geen nieuws zal komen als de jongen of het meisje geboren is. Het adellijke koppel wil hun plannen volledig afschermen van de buitenwereld.LEES OOK. “Meghan Markle zal haar baby niet meteen aan de wereld tonen”

“De hertog en de hertogin van Sussex zijn heel dankbaar voor de goodwill die ze van mensen uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld hebben gekregen in aanloop naar het verwelkomen van hun eerste baby", meldt het paleis in een koninklijke mededeling die op Twitter wordt gedeeld door royal correspondent Chris Ship.

"De koninklijke hoogheden hebben persoonlijk beslist om de plannen rond de geboorte privé te houden. De hertog en de hertogin kijken ernaar uit om het heuglijke nieuws met iedereen te delen eens ze zelf de tijd hebben genomen om de geboorte privé te vieren als een nieuw gezin."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.