Leden Samana als vips onthaald bij Tess Sport

Print
Tessenderlo - KVV Tess Sport en Samana Tesenderlo-Centrum sloegen de handen in elkaar om de jonge chronische zieken een onvergetelijke voetbalavond te bezorgen.

Dat KVV Tess Sport een succesvolle voetbalclub is, is wijd en zijd bekend. Maar dat Tess Sport het hart op de juiste plaats heeft is (nog) niet door iedereen geweten. KVV Tess Sport heeft al jaren een G-team en wil hiermee het sociale hart van hun club benadrukken. Mensen die door omstandigheden minder getalenteerd zijn de mogelijkheid geven om hun talenten te ontplooien, daar is het Kristof Maes, bezieler van het G- team, om te doen. Het was dan ook maar en kleine stap om Kristof ervan te overtuigen om voor de jonge chronische zieken van Samana Tessenderlo-Centrum iets op poten te zetten. Samen met Mia de” duivel- doet- al” van Samana Tessenderlo-Centrum organiseerde zij een VIP- avond voor onze jonge chronische zieken.

Op zaterdag 6 april werden de jonge chronische zieken en hun begeleiders om 18 uur verwacht in club 3716 onder de hoofdkantine van Tess Sport. Een twintigtal chronische zieken en hun begeleiders konden na het welkomstwoord van Mia en de bezieler van het G-team, Kristof Maes, genieten van een welkomstdrankje. Terwijl het vrijwillige kookteam de handen in elkaar sloeg om frietjes en stoofvlees voor hun gasten te bereiden, mochten enkele chronische zieken samen met Kristof in de kleedkamer een praatje gaan slaan met de spelersgroep.

Kristien, één van onze chronische zieken, fungeerde als mascotte. Na het lekkere eten konden zij die het wensten de match vanop de tribune volgen. Er was natuurlijk ook de mogelijkheid om de match van achter het veilige glas te volgen, al dan niet voorzien van een lekker drankje. Mascotte Kristien vond het een hele eer om de aftrap te mogen geven. Hierbij drukte ze de kapitein op het hart dat er vandaag moest gewonnen worden met dit hoge bezoek in de tribunes. De kapitein en het hele team hadden dit goed begrepen en stuurde Oudenaarde naar huis met 2-0 cijfers.
(Foto’s Mia Stijnen en Kristof Maes)

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio