Met dit geniaal trucje scoor je tien gratis hamburgers bij McDonald’s

Twee Australische tieners gingen aan de haal met elf gratis hamburgers door een foutje in de elektronische bestelzuilen van een McDonald’s uit te buiten. De vrienden plaatsten een ongebruikelijke bestelling - tien hamburgers van een dollar zonder vlees ertussen en een gewone hamburger met vlees - die hen twaalf dollar zou kosten. Door de tien hamburgers vleesloos te maken, krijgen ze echter een korting die hoger is dan het aankoopbedrag. Resultaat: elf hamburgers voor de ronde som van nul dollar.

Pjv

Het is niet duidelijk of de jongens ook de hamburgers zonder vlees - dus enkel een broodje met augurk en ketchup - ook hebben opgegeten. De video die ze van hun ‘trucje’ maakten is echter erg populair en werd in enkele dagen al miljoenen keren bekeken en gedeeld. Veel liefhebbers van de fastfoodketen willen het zelf eens proberen, of zien er “de oplossing voor honger in de wereld” in. “Maar dan moet je natuurlijk wel McDonald’s eten”, klinkt het nog op sociale media.

Belgische fans van McDonald’s zijn er echter aan voor de moeite: in de Benelux werkt het restaurant met andere bestelzuilen.

McDonald’s lanceerde nieuwe hamburger als 1 aprilgrap, maar nu willen klanten hem echt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer