Celebs

“Meghan Markle zal haar baby niet meteen aan de wereld tonen”

Print
“Meghan Markle zal haar baby niet meteen aan de wereld tonen”

Foto: ISOPIX

Nu al ongeduldig om Meghan Markle en prins Harry met hun baby te zien? Dan zou het weleens kunnen zijn dat je nog wat langer op je honger zult moeten blijven zitten. Een koninklijke fotograaf heeft in een interview namelijk verteld dat Meghan niet meteen met haar baby zal poseren. Daarnaast zou ze ook thuis willen bevallen.

Het is een vertrouwd beeld: Kate Middleton die amper enkele uren na haar bevalling op de trappen van het ziekenhuis haar pasgeboren kindje aan de verzamelde wereldpers toont. Als je van Meghan Markle een dergelijk scenario verwacht, dan ben je eraan voor de moeite, beweert Tim Rooke. Hij is sinds de jaren 90 gespecialiseerd in foto’s van de koninklijke familie en was er ook die drie keer bij toen Kate was bevallen.

“Ik denk niet dat hetzelfde zal gebeuren bij de baby van de Duchess of Sussex”, zegt hij in een interview met Cosmopolitan. “Ik denk zelfs dat we het kindje helemaal niet te zien zullen krijgen. Volgens mij zal alles privé blijven. Normaal zouden we al gebrieft zijn door het koninklijk paleis, maar dat is nu totaal nog niet gebeurd.”

Vroedvrouw

Dat de geruchten de ronde doen dat Meghan weleens thuis zou willen bevallen, voedt dat vermoeden van Rooke alleen maar. Volgens enkele van haar vriendinnen wil ze haar kindje het liefst van al met behulp van een vroedvrouw op de wereld zetten in Frogmore Cottage, hun nieuwe woonst in Windsor. “Dat draagt haar voorkeur weg, maar het valt natuurlijk af te wachten hoe alles zal verlopen”, klinkt het.

Viskom

Het ziekenhuis waar Kate beviel, zou ze alvast geen optie vinden omdat dat te veel weg heeft van een “viskom”. Met een thuisbevalling zou Meghan trouwens in de voetsporen treden van de Queen. Die beviel van haar kinderen Charles, Anne, Andrew en Edward in ofwel Buckingham Palace of Clarence House. De Queen zelf werd ook thuis geboren. Helemaal geen ongewone keuze dus.

 

bekijk ook

 

Spontane prins Harry brengt hoogzwangere Meghan aan het blozen

Harry grapt over zwangerschap Meghan tijdens bezoek aan school neutraal

Wil je de baby van Meghan Markle en prins Harry zien stampen? Er is een filmpje van

Niet te missen