Interieur

Binnenkijken in de nieuwe Gucci-meubelwinkel in Milaan

Print
Binnenkijken in de nieuwe Gucci-meubelwinkel in Milaan

Foto: Gucci

Nog tot 14 april loopt in Milaan de bekende meubel- en designbeurs Salon del Mobile en ook Gucci is van de partij. Het Italiaanse modehuis opende er een pop-upwinkel naar aanleiding van de nieuwe Gucci Décor 2019-collectie.

Gucci verkoopt niet alleen kleding, parfums en horloges, maar ook meubels en allerlei decoratie. En dus kon het niet ontbreken op Salon del Mobile, zowat de belangrijkste meubelbeurs ter wereld. Het modehuis opende voor de gelegenheid een pop-upinterieurwinkel in Milaan waar alle spullen van de nieuwste collectie over twee verdiepingen verspreid uitgestald staan.

De collectie werd ontworpen door creatief directeur Alessandro Michele en bestaat onder meer uit fluwelen zetels, stoelen, kussens en plaids met Gucci-monogramprint en porselein servies met dieren en bloemen op. Daarnaast zijn er ook kaarsen en behangpapier beschikbaar. Het oogt in elk geval bijzonder eclectisch en kleurrijk, geheel naar de stijl van de ontwerper.

Nog tot eind juni

De winkel, die gevestigd is in Via Santo Spirito 19, blijft nog tot eind juni open. Wie echter niet naar Milaan trekt, kan terecht in de geselecteerde Gucci-winkels en op de webshop. Via de vernieuwde app van het modehuis kun je trouwen nagaan of die spulletjes bij jou in je interieur passen.

Niet te missen