Celebs

Heeft Serena Williams het geslacht van de baby van Meghan en Harry verklapt?

Print
Heeft Serena Williams het geslacht van de baby van Meghan en Harry verklapt?

Foto: ISOPIX

Over enkele uren of dagen weten we of Meghan Markle en prins Harry een meisje of een jongetje op de wereld mogen verwelkomen, maar het heeft er alles van weg dat Serena Williams, een goede vriendin van Meghan, al een tipje van de sluier heeft opgelicht.

Serena Williams en Meghan Markle zijn al enkele jaren goede vriendinnen en dus is het niet ongewoon dat die twee over de zwangerschap praten, zeker omdat de tennisster zelf nog niet zo lang geleden moeder werd van een dochtertje. In een interview met E! News werd Serena dan ook gevraagd of ze dacht dat Meghan een goede mama zou zijn. “Ik ben er zeker van dat ze de beste zal zijn”, klonk het.

Maar Serena had ook nog wat tips in petto voor de mama in spe. “Aanvaard fouten en verwacht zeker niet dat alles perfect zal lopen. We leggen onszelf al zoveel druk op.” En toen liet ze nog iets opvallend vallen. Ze begon te praten over “een zekere vriendin die zwanger is”. “Ze zegt weleens dat ze bang is dat haar kind bepaalde dingen gaat doen, ik keek haar alleen maar aan en zei geen zorgen, dit gaat ze echt niet doen.”

Hoop van Harry

Een ze dus? Heel wat mensen lijken in elk geval te denken dat Serena het hier over Meghan en haar ongeboren kindje heeft. Dat zou goed nieuws zijn voor prins Harry, die eerder al aangaf dat hij op een meisje hoopte. Maar om dat echt met zekerheid te zeggen, moet dus nog even geduld uitgeoefend worden.

Niet te missen