KWB ging op dauwwandeling op 7 april

Print

Mechelen aan de Maas

Maasmechelen - Op 7 april ging KWB op dauwwandeling. Om 8 uur werd er verzameld aan het schutterslokaal op de Ringlaan. Maar liefst 49 personen waren op het appel.

Een mooie wandeling van een 5 kilometer was uitgezet door de vaste KWB-begeleider Jeanke. De modderige paadjes werden vermeden, het tempo aangepast aan de traagste wandelaar. Het aangename weertje met een heerlijke voorjaarslucht maakte het geheel compleet. En wie dauwwandeling zegt in bij KWB, weet dat dit gevolgd wordt door het gezamenlijk ontbijt met spek en eieren.

80 KWB'ers waren ingeschreven voor dit ontbijt. Bij het binnenkomen in de zaal stonden de glaasjes fruitsap al klaar, de koffie- en de spekgeur kwam de aanwezigen tegemoet. Het lekkere spek met eieren werd vlot aangeleverd. Over cholesterol werd er niet gepraat. Wel heel vaak gehoord: "Djuu jong dat smaakt mij." Het sociaal contact, het samenzijn, de babbel, het lachen, het samen genieten heeft iedereen weer enorm deugd gedaan. Dank aan de werkers in de keuken, de vlotte bediening en natuurlijk grote dank aan de aanwezigen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio