Kenneth Gabriels pakt brons op 3th international Amsterdam karate cup

Print
Kenneth Gabriels pakt brons op 3th international Amsterdam karate cup

Foto: Christa Christa Ruysen

Leopoldsburg - Op zondag 7 april 2019 vond de derde editie plaats van de Internationale Amsterdam Karate Cup. Er waren 476 deelnemers aanwezig uit 72 clubs uit 14 verschillende landen. Kenneth Gabriels, elite-atleet van de Vlaamse en Belgische Karate Federatie nam hieraan deel in de categorie kumite U21 -67 kg.

Kenneth nam eerder deel aan dit tornooi om enerzijds verder zijn traingen op te bouwen, anderzijds om toch wat beweging en ontspanning te hebben gezien de zware examenperiode aan de de universiteit die eraan komt. Toch haalde hij een mooie podiumplaats: het brons was voor hem. Het zilver ging naar Frankrijk en het goud ging naar een karateka van het Nederlands Nationaal Team dat vroeger vocht voor Curacao.

Volgende wedstrijden voor Kenneth en zijn zus Céline zijn de WW Cup in Puderbach (GE) en Krokoyamacup in Koblenz (GE). Daarna vertrekt hij in mei ook nog naar Istanbul (Turkije) om daar alweer deel te nemen aan de Series A. Kenneth en Céline zijn beide lid van Fighting Karate Hasselt en van VKF – BKF, zij bedanken hun coach, hun ouders, hun supporters en ook vooral de sponsors.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio