© Airbnb

Logeren in het Louvre? Airbnb maakt het waar

Het Louvre is met tien miljoen bezoekers per jaar het drukstbezochte museum ter wereld, maar stel je voor dat je er ’s avonds alleen kunt rondlopen én overnachten. Airbnb stelt voor één nacht een logement ter beschikking onder de glazen piramide en maar één iemand kan die overnachting winnen.

flb

Het Louvre en Airbnb slaan de handen in elkaar voor een wel heel bijzondere wedstrijd. De inzet: een overnachting in het Parijse museum, in een glazen piramide onder de echte piramide die dit jaar dertig jaar het museumplein siert. De uiteindelijke winnaar zal ’s nachts ook toegang hebben tot het museum en onder meer van een aperitiefje kunnen genieten met zicht op de Mona Lisa.

Wie aan de wedstrijd wil deelnemen, moet dat doen voor 12 april en daarbij de vraag beantwoorden waarom jij de perfecte gast zou zijn om de Mona Lisa gezelschap te houden. Een iemand wordt uiteindelijk geselecteerd en die zal op 30 april een gast mogen meebrengen.

Op het programma staan ook nog een tour met een privégids, een intiem akoestisch concert en een etentje bij de Venus van Milo. Deelnemen kan via deze link.

Meer over Louvre

Niet te missen