Mode

Dankzij deze outfit van Beyoncé lijk je op een… baseball

Print
Dankzij deze outfit van Beyoncé lijk je op een… baseball

Beyoncé heeft voor haar sportieve kledinglijn Ivy Park een wel heel bijzonder ontwerp gecreëerd. Het gaat om een trui met bijpassende rok waardoor je er nogal als een baseball gaat uitzien. En daar wordt op Twitter flink mee gelachen.

In de laatste collecties van Ivy Park, dat in 2016 werd opgericht, zijn er heel wat baseballinvloeden terug te vinden. Zo zie je de baseballtruitjes terugkeren, maar er zijn ook shortjes met die voor de sport typische verticale lijnen op. Er is echter één look die de show steelt: een sweater en een bijpassende rok die net als een baseball bij elkaar gehouden worden door rode stiksels.

Bij de Britse webshop Asos betaal je 89,99 euro voor de trui en 76,99 euro voor de rok. Nogal duur om er vervolgens uit te zien als een baseball, vinden heel wat mensen op Twitter. Er wordt dan ook danig mee gelachen. Toch krijgt het ontwerp ook bijval. “Dit is voor de baseballfans die er vrouwelijk willen uitzien”, brengt iemand op. Voor wie er zich toch aan zou willen wagen, er is ook een rode versie van de look met een broek in plaats van een rok.

 

Niet te missen