© ISOPIX

Waarom prins William misschien niet meteen op babybezoek zal gaan bij zijn broer

Als de geruchten kloppen, zal Meghan Markle naar het einde van april toe bevallen van haar eerste kindje. Maar rond die periode zal nonkel prins William niet naar de baby van zijn broer en de hertogin kunnen gaan kijken. Hij zit op dat moment in het buitenland.

vwh

Op woensdag kondigde Kensington Palace aan dat prins William eind april naar Nieuw-Zeeland zal reizen in opdracht van de Queen. De hertog van Cambridge zal er de slachtoffers eren die gevallen zijn bij de recente aanslagen op de moskeeën in Christchurch.

“De hertog zal personen die getroffen zijn door de aanval ontmoeten en hulde brengen aan het buitengewone medeleven en solidariteit die de mensen van Nieuw-Zeeland in de afgelopen weken hebben getoond”, aldus de verklaring.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet de eerste

Toen de zwangerschap van Meghan Markle midden oktober werd aangekondigd, kwam de wereld te weten dat de nieuwe royal baby in de lente van 2019 zal geboren worden. Een exacte datum of maand werd niet verklapt. Toen de hertogin van Sussex in januari op werkbezoek was in het Engelse Birkenhead, verklapte ze echter dat ze op dat moment zes maanden ver was in de zwangerschap. Een klein optelsommetje doet fans nu geloven dat ze uitgerekend in het laatste deel van april.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een belangrijk familielid een geboorte mist. Op 2 mei 2015 kon prins Harry zelf niet meteen naar zijn nichtje prinses Charlotte gaan kijken. Hij zat op dat moment in Australië. Pas enkele weken na haar geboorte, ging hij op kraamvisite.

bekijk ook

Dan toch geen rivalen? Hartelijke kus van Meghan en Kate geeft duidelijkheid

Meghan Markle aangekomen in New York voor baby shower

Harry grapt over zwangerschap Meghan tijdens bezoek aan school