Line ontdekt verborgen talent van Victor: “Ik weet niet of hij dat zo plezant vond”

Print

Video: VTM

Hasselt -

‘Blind Getrouwd’ wordt wel erg intiem wanneer de kinderfoto’s van Victor worden bovengehaald. Victor is zowaar model geweest en Line is gecharmeerd door het jeugdige uiterlijk van haar echtgenoot.

Line en Victor leren elkaar steeds beter kennen. Victor neemt zijn echtgenote mee naar zijn ouders voor een terugblik in de tijd. Daarvoor haalt Victor zijn kinderfoto’s boven. “Die Victor had wat weinig zelfvertrouwen en was slordig. Eigenlijk is hij intussen niet veel veranderd. We dachten: we laten hem iets doen als model, want dan leert hij voor zichzelf te zorgen.” Line is vertederd: “Ik weet niet of Victor dat zo plezant vond, maar het waren heel schattige foto’s.”

Voor Lenny en Jolien was het doek al langer gevallen. Gevoelens zijn er nooit gekomen, en dat valt een zichtbaar geëmotioneerde Lenny zwaar. “Het trouwfeest was er eentje om in te kaderen. Al snel werd mij duidelijk waarom we werden gematcht, maar niet alles was rozengeur en maneschijn.” “Ik hoop oprecht dat je in de toekomst de liefde mag vinden”, zo besluit hij zijn brief aan Jolien. Jolien van haar kant kan alleen maar bevestigen dat ze op papier perfect matchen: “We hebben heel veel plezier gehad, veel gelachen, maar dan komen we thuis en gaan we samenwonen.” Dat dat samenwonen niet van een leien dakje liep, werd al heel snel duidelijk. “Ik voelde mij gefaald in het experiment, maar dat heeft mij doen inzien dat liefde niet gemakkelijk is.” Lenny en Jolien gaan, naar eigen zeggen, als vrienden uit elkaar.

Play

bekijk ook

Lenny en Victor zijn zwaar onder de indruk van hun vrouwen

Lenny stijf? Niet als het van Jolien afhangt: “We gaan uw heupbewegingen eens testen”

Bekijk hier onze volledige tv-gids