Interieur

Binnenkijken in het peperdure liefdesnestje van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Print
Binnenkijken in het peperdure liefdesnestje van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Foto: Instagram Hailey Baldwin

Het mag dan mentaal niet al te best gaan met Justin Bieber nu hij met depressieve gedachten kamp, financieel gaat het hem nog altijd voor de wind. En al dat geld moet rollen, dus kocht hij samen met zijn vrouw Hailey Baldwin een nieuw optrekje. Prijskaartje: 7,5 miljoen euro.

Justin Bieber en Hailey Baldwin waren het duidelijk beu om te huren. Het pasgetrouwde koppel woonde de voorbije maanden in een huis waar ze wekelijks 88.000 euro voor moesten neertellen. Nu verkassen ze echter naar een villa in Beverly Hills die ze samen kochten. Ze betaalden er 7,5 miljoen euro voor, meldt The Los Angeles Times.

Het gaat om een huis die de naam ‘The Tropics’ draagt en in 1932 werd gebouwd. Het omvat onder meer vijf slaapkamers, zeven badkamers, een cinema, een wijnkelder, een bibliotheek en een bar in art-decostijl. Natuurlijk mag ook een zwembad niet ontbreken.

In augustus kocht Justin trouwens ook al een landgoed aan een meer in zijn geboortestreek in de Canadese provincie Ontario. Dat kostte hem een slordige 4 miljoen euro.

 

Niet te missen