Landelijke Gilde Binderveld komt belofte na

Print

Binderveld

Nieuwerkerken - Het kerstconcert, georganiseerd door de Landelijk Gilde Binderveld op 9 december, bracht de mooie som op van 3.000 euro. Door omstandigheden kon het geld pas nu overhandigd worden aan de vooropgestelde goede doelen: enerzijds Think Positive (Kom op Tegen Kanker) en anderzijds Intesa.

Intesa is een dienstencentrum dat zorg biedt aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking, al dan niet aangeboren. Met een team van een kleine 200 medewerkers bieden ze zorg aan meer dan 250 volwassen personen. De organisatie telt 15 vestigingen, verspreid over Zuid- en Midden-Limburg, waar de cliënten permanent of deeltijds verblijven in woonhuizen of dagcentra. Daarnaast biedt Intesa ook zorg aan huis.
Think Positive zet zich in voor Kom op Tegen Kanker door deel te nemen aan de 1.000 km fietsen.
Op 27 februari mochten beide uitverkozen goede doelen hun cheque ter waarde van 1.500 euro in ontvangst nemen in de lokalen van Intesa in Borgloon. Wij werden daar zeer vriendelijk ontvangen door Ivo Bollen en dankbaarheid was de toon van het gesprek.
Dank gaat dan ook heel speciaal uit naar Urbain Bangels en de vele anderen van de Landelijke Gilde Binderveld, die zich telkens opnieuw inzetten voor nieuwe goede doelen.
Hun motto”Samen beleef je meer” wordt alle eer aangedaan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio