Uw krant test de header bin challenge

Print

Video: Bobe

Het Belang van Limburg en Corendon Vliegvakanties dagen de Limburgse voetbalteams uit om de “FC Limburg Challenges” tot een goed eind te brengen. Inzet: een gratis reisje naar de zon met het voltallige voetbalteam, met vertrek vanuit Maastricht. Een van die challenges is de befaamde header bin challenge, een sportieve behendigheidstest met het hoofd. We verzamelden de strafste koppen van Het Belang van Limburg en namen de proef op de som.

De “FC Limburg Challenges” bestaan uit drie uitdagingen. “Bij de eerste challenge vragen we de teams om de bekende kleedkamerfoto van Real Madrid na te bootsen”, legt Carl Leen, Partnership Manager bij Het Belang van Limburg, uit. “De tweede challenge is het voltooien van een ‘header bin challenge’, onze medewerkers zijn de uitdaging alvast aangegaan. Let wel op, wij namen het filmpje op met 8 medewerkers, de Limburgse voetbalteams moeten de uitdaging met 12 personen tot een goed einde brengen.”

De laatste challenge voor de twee finalisten zal plaatsvinden in de Versuz. Wat deze challenge precies inhoudt, blijft nog een verrassing. Elke Limburgse voetbalploeg of futsalploeg mag deelnemen. Deelnemers moeten wel ouder zijn dan 18 jaar. Alle info en het wedstrijdreglement via www.hbvl.be/challenges