Voor één ‘Blind Getrouwd’-koppel valt beslissing maandag al

Print
Voor één ‘Blind Getrouwd’-koppel valt beslissing maandag al

Kiezen Jolien en Lenny voor elkaar of gaan ze elk hun eigen weg? Foto: VTM

“Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Ik heb er meteen een heel positief gevoel over, ik kijk echt uit naar de komende weken.” Zo klonk Lenny’s reactie enkele weken geleden, toen hij in ‘Blind getrouwd’ net had kennisgemaakt met zijn kersverse echtgenote Jolien. Maar is het voldoende om getrouwd te blijven? Maandagavond valt de beslissing voor het eerste koppel.

Niet alleen Lenny was aangenaam verrast, ook Jolien begon enthousiast aan het avontuur: “Lenny is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Hij heeft hele mooie ogen en ook iets liefs in zijn gezicht. Ik denk dat hij echt een lieve man is, en toch heeft hij ook iets ondeugends.”

Speelsheid en humor waren de rode draad in hun relatie de voorbije weken. “We hebben heel veel raakvlakken, komen supergoed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn”, zei Lenny in de vorige aflevering van Blind getrouwd. Maar of dat voldoende is voor een relatie op lange termijn, is nog maar de vraag. Maandagavond zal het koppel de knoop doorhakken.

Skydiven

Voor één ‘Blind Getrouwd’-koppel valt beslissing maandag al
Tim en Elke gaan samen van de grond. Foto: VTM

Voor de andere koppels is het nog een weekje wachten op hun beslissingsmoment. Tim en Elke, Stijn en Joke, Victor en Line en Joris en Annelies krijgen ondertussen hun trouwfoto’s te zien en blikken terug op het moment waarop hun avontuur begon. Stijn en Joke trakteren elkaar op een leuke verrassing en ook Tim heeft iets in petto voor Elke. “We gaan met de voeten van de grond”, klinkt het vlak voor ze gaan indoor skydiven. Victor en Line gaan op bezoek bij Victors ouders. En wat gebeurt er traditiegetrouw tijdens zo’n bezoek? Juist, dan worden fotoalbums uit de kindertijd bovengehaald.

‘Blind getrouwd’, maandagavond 25 maart om 20.35 uur op VTM.