Filip Timmermans (Skilpod) is JCI Jonge Ondernemer van het Jaar

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - De Award Jonge Ondernemer Limburg van het Jaar ging dit jaar naar Filip Timmermans van Skilpod. Hij won het van de drie andere genomineerden en mocht het zo fel begeerde beeld mee naar huis nemen. De teller van de JCI Awards staat ondertussen op 22.

JCI nomineerde vier kandidaten die zich in de kijker hebben gewerkt de voorbije jaren. Zo belandden Maarten Onckelinx (Vos Technics), Jochem Martens (Curaedis), Dimitri Vandormael (Hyperlane) en Filip Timmermans (Skilpod) op het podium voor een spannende finale.

De grote schouwburg in het CCHa zat met 1.000 gasten afgeladen vol. De presentatie en de interviews met de kandidaten lagen in handen van gastvrouw Fatma Taspinar. De – overigens erg mooie - muzikale intermezzi van Daalman (Davy Macquoi) zorgden voor de omlijsting.

Tenslotte maakte deputé Tom Vandeput, in bijzijn van gouverneur Herman Reynders en jury voorzitter Roel Timmermans, de laureaat bekend. Fillip Timmermans van Skilpod uit Ham mag zich een jaar lang Ondernemer van het Jaar noemen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio