De Sprong komt in pyjama naar school

Print
Maaseik - Geen zin om je weer in die jeans te wurmen? Of heb jij je gewoon overslapen? Maakt niet uit wat de reden is, op vrijdag 15 maart 2019 mochten alle leerlingen en leerkrachten van GO! BS De Sprong van Campus van Eyck in hun pyjama naar school komen.

Bednet, een organisatie die langdurige zieke leerlingen toch de kans geeft om van thuis uit lessen mee te volgen met hun klas, roept die dag namelijk uit tot Nationale Pyjamadag. Door in je pyjama naar school te gaan, zit je er niet enkel supercomfortabel bij, maar steek je ook die langdurig zieken een hart onder de riem. Vrijdag liep heel de school gewoon de hele dag in zijn/haar lievelingspyjama rond Een heel leuk tafereel op school en er waren ook een groot aantal leuke exemplaren bij.

GO! BS De Sprong wil ook Niels Stephanie nog steeds herdenken op deze bijzondere dag. "Niels, leerling van van GO! BS De Sprong, heeft ons reeds op jonge leeftijd verlaten na een zeer moedige strijd. Wij zullen hem herinneren als een lieve, dappere jongen die we nooit zullen vergeten. Niels, je hebt voor altijd een plaats in ons hart! We zullen je missen!", klinkt het.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio