Celebs

Gluren bij BV's: Hanne van K3 draagt verwarrende outfit, Lize Feryn reageert nog één keer op bodyshamers

Print
Gluren bij BV's: Hanne van K3 draagt verwarrende outfit, Lize Feryn reageert nog één keer op bodyshamers

Foto: *

Verwarrende outfits, pyjama's, een roze broekpak en een T-shirt met een grappige boodschap: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat, maar lag de focus vooral op hun kleerkast. Een greep uit hun belevenissen, die ze deelden op Instagram.

Hanne van K3 deelde een feestelijk kiekje in het gezelschap van haar vrienden. "Stelletje ongeregeld", schreef ze erbij. De aandachtige fans zagen opvallend veel gelijkenissen met haar outfit en die van de vriendin aan haar zijde. De twee dames leken in één jurk te zitten, maar dat was echter een toevallige, optische illusie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stelletje ongeregeld ?? #schatjesvanpatatjes

A post shared by HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) on


Actrice Ella Leyers steekt het niet onder stoelen of banken dat ze een grote fan is van 'Temptation Island'. Ze ging zelfs naar de kapper met een T-shirt met een populaire quote uit het vorige seizoen. Ze steekt het ook niet weg dat ze het stuk is vergeten strijken. "Nu nog een strijkplank kopen en dan ben ik gesteld", staat er te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu nog een strijkplank kopen en dan ben ik gesteld se ???

A post shared by Ella Leyers (@ella.leyers) on


Actrice Leen Dendievel ging naar de voorstelling van Deux, Eline De Munck haar collectie voor modeketen Zeb. En ze hulde zich ineens in een van haar outfits: een roze pak maakte van haar een echte pink lady.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty pink! . ZO trots op @elinedemunck !! . . . #cocreator #DEUX @zebfashion

A post shared by Leen Dendievel (@leendendievel) on


Actrice Tine Embrechts liep zich moe in het kader van Kom Op Tegen Kanker. "Laatste lange training voor de 100 km run volgende zondag. Ik weet meer dan ooit voor welke lieve kleine vriend ik loop en nodig jullie allemaal uit om te komen supporteren. Of beter nog: een centje bij te dragen zodat we die smerige ziekte kunnen verslaan."

 

 

Presentatrice Dina Tersago en haar oudste zoon namen afgelopen vrijdag deel aan de nationale pyjamadag. "Een hele dag in pyjama, please mama? Dat hoor ik vaak in het weekend. En gelukkig is dat dan onze eigen keuze. Want er zijn heel veel kindjes die die keuze niet hebben en noodgedwongen in bed moeten blijven door een langdurige ziekte. We denken aan hen en gooien hen heel veel knuffeltjes", schreef ze bij het vertederende beeld met Isak in haar armen.

 


Het Belgische topmodel Cesar Casier geniet momenteel van een deugddoende vakantie in het mooie Sri Lanka. En daar horen strandfoto's bij...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????? . #sunshine #srilanka #letthesunshinein #holiday

A post shared by Cesar Casier (@cesar_casier) on

 

 

Ook de kinderen van Katja Retsin hadden vrijdag aandacht voor pyjamadag. Nou ja, zeg liever: stoer, gevederd pak tegen hun onesies. "Ook een beetje dierendag", schreef de presentatrice in de hashtags bij de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big shoutout for @bednetvzw ! ?? #pyjamadag #bednet #ookeenbeetjedierendag ??

A post shared by Katja Retsin (@katjaretsin) on


Men neme een exotisch zwembad en een camera en zingen van 'Walk on Water': dat is althans wat ex-K3 Kristel Verbeke deed op vakantie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walk on water ... #wanderlust #teveelregen #holiday #weekend

A post shared by Kristel Verbeke (@kristelverbeke) on

 

Actrice en model Lize Feryn is het snedige commentaar op haar slank figuur meer dan beu en wil haters nog één keer op hun plaats zetten via een video en bijhorende boodschap op Instagram. "Nog een keertje dan. Ik vind het raar dat ik me moet blijven verantwoorden voor m’n lichaam. Dat ik mager gebouwd ben, zou niemands zorg moeten zijn. Ik ben kerngezond en heb de luxe nooit calorieën te moeten tellen. Waarom zeggen we geen hoera aan alle lichaamstypes?  Waarom spreekt men van ‘zoveel mogelijk diversiteit’ als vrouwen met een maatje minder daarbij de wind van voren krijgen? Waarom is het oké om de imperfectie van méér rondingen toe te juichen, maar de imperfectie van minder rondingen af te schieten? Laten we lief zijn voor elkaar. Laten we streven voor gezonde lijven in alle maten! En vooral girls & boys, laten we trots zijn op het lijf dat we gekregen hebben."


Is het een hond? Is het Staf Coppens? Het juiste antwoord ligt letterlijk in het midden op deze hilarische foto van de presentator en zijn viervoeter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goeie morgen , enjoy your week! Rocky en baasje ????#dogphotography #enjoyyourmonday

A post shared by Staf Coppens (@staf_coppens) on


Bij tv-persoonlijkheid Karen Damen werd deze week een geval van poging tot kattenkwaad gemeld. Haar twee katten loerden naar de vogels op het gazon. Alsof ze onderling aan het bekokstoven waren wie achter welke vogel zou rennen als de deur open was.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dewelke pakte gij? #catstalk

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Niet te missen