Circus Ronaldo op Domein Bovy

Print

Heusden

Heusden-Zolder - Circus Ronaldo slaat zijn tenten op dit weekend in het Domein Bovy. Donderdag 14 maart kon een 300-tal toeschouwers kunnen genieten van een wervelende onemanshow met spectaculaire acts.

Op domein Bovy kan je deze dagen nog gaan kijken naar Circus Ronaldo. Geen circus met dieren, maar wel een prachtige vertoning van een one man show. Het verhaal van een clown die alleen is achtergebleven en zijn circus niet wil opgeven. Een grappige en poëtische voorstelling met een warme menselijke humor en een licht lugubere melancholie. Een voorstelling die gaat over mijn diepste gevoelens voor het circus en de circustradities.
In Fidelis Fortibus betreedt het publiek een circustent waar alle artiesten overleden zijn. Misschien was er een epidemie of een groot ongeluk? Enkel de clown is overgebleven en hij weigert te vertrekken. Hij heeft iedereen begraven rond de cirkel van verkleurd zaagsel. De graven zijn herkenbaar: daar ligt de koorddanseres, met haar ballerina's, versierd met verwelkte rozen. Daar ligt de witte clown met zijn trompet, elke dag opgeblonken aan het kruis. Daar ligt de directeur waarbij hij nog steeds angstig in een grote boog omheen het graf loopt. Zo vertolkt hij elk personage op een ludieke manier. Een staande ovatie op het einde van zijn show was meer dan verdiend.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio