Ook zonder latten kunt u van TML Winter genieten

Print
Ook zonder latten kunt u van TML Winter genieten

Tomorrowland Winter Foto: TML Winter

Tomorrowland Winter is van start gegaan in de magische setting van de Franse Alpen. Net als voor de (zomer)editie in België worden alle registers opengetrokken om mensen thuis mee te laten genieten van de unieke festivalbeleving. De “People of Tomorrow” kunnen de magie van “Tomorrowland Winter - The Hymn of The Frozen Lotus” live volgen via de Tomorrowland livestream en Tomorrowland One World Radio.

Tomorrowland zal zoals elke zomer ook deze keer live uitzenden vanuit de winterse setting van de Franse Alpen. Fans die er niet bij konden zijn krijgen de kans om de magie van de Tomorrowland Mainstage live vanuit de zetel te volgen van woensdag 13 tot vrijdag 15 maart van 17u00 tot 22u00 via www.tomorrowland.com of met de Tomorrowland app. ’s Werelds beste DJ’s zoals Afrojack, Steve Aoki, Martin Solveig, Lost Frequencies en vele anderen zullen te bekijken zijn vanop het gigantische podium aan de voet van de pistes (65m lang en 22m hoog) dat speciaal ontworpen werd voor “Tomorrowland Winter - The Hymn of The Frozen Lotus”.

Kijkers kunnen de buitengewone festivalervaring van Tomorrowland Winter bovendien volgen op een tweede kanaal met dagelijkse highlights vanop andere stages en uit Alpe d’Huez en het hele skigebied, overgoten met de decoratie, magie en sfeer eigen aan het festival. De aankomst van de “People of Tomorrow” in de verschillende dorpen, feeërieke helikopter- en natuurbeelden, ski- en snowboardactiviteiten, dansende en genietende mensen, lekker eten en drinken op de meest verrassende plekken - kijkers zullen zich volledig kunnen onderdompelen in de unieke festivalsfeer.

Tomorrowland One World Radio

Tomorrowland One World Radio, de officiële radio van Tomorrowland, zal vanaf 12 maart live uitzenden vanuit de feeërieke setting van Alpe d’Huez met een speciale programmatie voor deze 1ste editie. Luisteraars kunnen vanaf dinsdag genieten van de “Welcome Party” (21u00 - 01u00), rechtstreeks vanuit de Franse Alpen. Van woensdag tot vrijdag wordt van 15u00 tot 00u00 telkens “The Sound of Tomorrow” uitgezonden, live vanop het festival. Artiesten zoals Afrojack, Salvatore Ganacci, Yves V, Henri PFR en vele anderen zullen bovendien tijdens de uitzendingen worden uitgenodigd als co-hosts live in de studio. Een unieke ervaring die de hele nacht doorgaat (00u00 - 07u00) met een recap van de highlights van de dag.