Vechtsportschool in een nieuw jasje

Print
Vechtsportschool in een nieuw jasje

Foto: Cindy Temesvari

Leopoldsburg - De vechtsportschool in leopoldsburg heeft fors geïnvesteerd in een volledig nieuwe dojang. Al meer dan 22 jaar is de school een gevestigde waarde in het kamp, dus verdienen de vaste leden ook een mooie zaal om in te trainen.

De vechtsportschool school in Leopoldsburg, waar je al vanaf 6-jarige leeftijd verschillende vechtsporten kan beoefenen, heeft een forse investering gedaan naar haar vaste leden toe. Na al meer dan 22 jaar een gevestigde waarde te zijn in 't Kamp werden er een aantal herinrichtingswerken gedaan. Fitness en vechtsport werden van verdieping verwisseld zodat men voor de vechtsport één grote open ruimte kon benutten. Een wit spanzeil werd gespannen over de vloer door een gespecialiseerde firma. En het trademark van de leidinggevende trainer werd vereeuwigd op de muur door Wall-Art Els uit Lommel.

"Mijn leerlingen laten hier al jaren bloed, zweet en tranen achter op de matten", zegt uitbater en hoofdtrainer Frankie Lacroix. "Aan inzet ontbreekt het bij mijn leden ontbreekt het niet, daarom wil ik hen dan ook bedanken met een spliksplinternieuwe zaal, want dat is wat ze verdienen!" De motivatie van de leden zal ongetwijfeld stijgen na deze investering, die ook de groei van de school ongetwijfeld zal bevorderen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio