Food

Van Mohamed tot Marie: Cote d’Or lanceert gepersonaliseerde chocoladerepen

Print
Van Mohamed tot Marie: Cote d’Or lanceert gepersonaliseerde chocoladerepen

Foto: Belga - Cote d’Or

Na Nutella en Coca Cola heeft ook Cote d’Or de ‘verpakking met je naam erop’ ontdekt. Wie dat wil kan vanaf nu in de supermarkt op zoek naar een reep die zonder enige twijfel exclusief van jou is, want het antwoord op de vraag ‘staat je naam erop misschien’ luidt nu wel: ja.

Ben jij de trotse eigenaar van een van de 150 populairste voornamen in ons land? Dan vind je die sinds kort ook terug in de winkelrekken. Cote d’Or heeft namelijk de wikkels van zijn chocoladetabletten van 150 gram laten bedrukken met die 150 voornamen.

Hebben je ouders je een meer uniek exemplaar gegeven bij de geboorte, dan zal je iets meer moeite moeten doen voor een gepersonaliseerde chocoladereep. In een aantal geselecteerde supermarkten, die vrijdag bekendgemaakt worden op de website van Cote d’Or, kan je je chocoladereep laten personaliseren zonder meerkost. En koop je in maart twee Cote d’Or producten op carrefour.eu, dan krijg je een code waarmee je gratis een gepersonaliseerde reep kan bestellen op www.yoursurprise.be, of je kan een gepersonaliseerde Cote d’Or-reep direct op yoursurprise.be kopen, maar wel pas vanaf april.

De volledige lijst van namen die je in de winkel kan terugvinden, vind je hier.

Niet te missen