Michael Vanthourenhout krijgt nieuw en verbeterd contract bij Marlux-Bingoal

Print
Michael Vanthourenhout krijgt nieuw en verbeterd contract bij Marlux-Bingoal

Foto: BELGA

Brussel -

Michael Vanthourenhout heeft zijn lot twee jaar langer, tot eind 2023, verbonden aan Marlux-Bingoal. Na zijn goede prestaties van afgelopen seizoen zag de 25-jarige veldrijder zijn contract opgewaardeerd.

“Met dertien podiumplaatsen - in onder meer drie wereldbekermanches, het Belgisch kampioenschap in Kruibeke en een uitmuntende Koppenbergcross - was Michael Vanthourenhout afgelopen seizoen één van de regelmatigste renners uit het veldritcircuit. Net als Denise Betsema enkele weken terug zag hij dat beloond met een contractaanpassing en -verlenging”, laat de ploeg woensdag weten.

“Ik ben erg blij met dit nieuwe contract. Ik voel me zeer goed in deze ploeg, ik voel veel waardering en respect voor mijn prestaties, en dus heb ik er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen”, benadrukt Vanthourenhout.

Algemeen manager Jurgen Mettepenningen vult aan. “Ook dit toont de langetermijnvisie die in onze ploeg heerst. We geloven voluit in Michael en willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in ons midden. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug, en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder zal groeien.”