Food

Gescheiden Brad Pitt en Angelina Jolie maken nog steeds samen wijn

Print
Gescheiden Brad Pitt en Angelina Jolie maken nog steeds samen wijn

Foto: Isopix/Miraval

Brad Pitt en Angelina Jolie mogen dan wel al gescheiden zijn sinds 2016, ze zijn nog steeds allebei eigenaar van hun wijndomein Chateau Miraval in Frankrijk. Meer nog, ze hebben zopas een nieuwe roséwijn op de markt gebracht.

Angelina Jolie en Brad Pitt kochten in 2008 het wijndomein Chateau Miraval, goed voor een kasteel met 35 kamers en talloze wijnranken. Het kreeg een bijzondere plaats in hun hart en de twee stapten er in 2014 met elkaar in het huwelijksbootje in een intieme ceremonie in aanwezigheid van hun zes kinderen. Ook hun vakanties brachten ze vaak samen door in de Provence.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze nog steeds alle twee eigenaar zijn van Miraval, ook al verliep de scheiding niet bepaald over rozen. De wijnproductie heeft al die tijd niet stilgelegen. Toen ze in 2012 een eerste editie uitbrachten van hun roséwijn was die in vijf uur volledig uitverkocht. In 2019 komen ze zelfs nog met een nieuwe wijn op de proppen: Studio by Miraval.

De wijn verschijnt op 5 maart en is ook bij ons verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Een prijs is nog niet bekend, maar reken op zo'n 20 euro voor een fles.

Niet te missen