Eerste editie Burn Lady Burn groot succes

Print
Eerste editie Burn Lady Burn groot succes

Foto: Jeroen Fissette

Hasselt - Op zaterdag 16 februari vond de eerste editie van Burn Lady Burn plaats. Dat is het nieuwste evenement van Ladies Circle 51 Hasselt. Het werd een schot in de roos. Jong en oud hadden het uitermate naar hun zin. Bovendien konden de dames 1 300 euro schenken aan Intesa.

Intesa is een dienstencentrum dat zorg biedt aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. Daarvoor koopt de Ladies Circle 51 Hasselt nu een trippelstoel. De 1 300 euro die geschonken wordt, dient immers om deze speciale stoel te financieren.
Voor de jonge club, die nog maar op 23 juni van vorig jaar boven het doopvont werd gehouden, is dat een erg knappe prestatie.
Dat hadden ze dus te danken aan die eerste geslaagde editie van Burn Lady Burn. Rond een groot kampvuur werd het nabij het ontmoetingscentrum Malpertuus een erg gezellige avond waar ook de kinderen zich kostelijk konden uitleven. Er zakte heel wat volk af naar Godsheide. Het uitstekende weer deed de rest. Kortom: niets dan tevreden gezichten én de belofte van de organisatie dat er volgend jaar een tweede editie komt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio