Aangeboden door Reynaers Aluminium

© Reynaers Aluminium

Keuzehulp voor aluminium ramen en deuren

Hoe kies je de perfecte ramen en deuren uit het enorme aanbod aan mogelijkheden? Reynaers Aluminium komt met een oplossing.

Om de juiste ramen en deuren te kiezen, willen bouwers en verbouwers het verwachte resultaat ook zo goed mogelijk kunnen visualiseren. Ze verwachten bovendien persoonlijk advies en een uitgebreide keuze aan kleuren en profielen.

Ramen kiezen begint thuisPlan je een nieuwbouw of renovatie? Ben je op zoek naar een nieuwe veranda? Of ben je benieuwd naar welke ramen en deuren bij jouw project passen en wil je dat liefst meteen weten? Op imagine.reynaers.be start een gepersonaliseerde inspiratievideo direct na het ingeven van je adresgegevens en een paar persoonlijke voorkeuren. Hou je eerder van modern of klassiek? Vind je onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid belangrijk, of zijn duurzaamheid en energiezunigheid nog meer jouw ding? Op een interactieve manier leg je je eigen accenten en krijg je een filmpje te zien. Na afloop ontvang je zelfs een gepersonaliseerd magazine in je mailbox. In je video krijg je trouwens meteen ook te zien hoeveel Reynaers vakmannen zich in jouw buurt bevinden.

Persoonlijk adviesVervolgens kan je bij een Reynaers vakman terecht voor persoonlijk advies op maat. Bij de vakman kan je niet alleen de ramen en profielen in real life bekijken, je kan er ook de producten op een groot scherm visualiseren. Ook op de belangrijkste bouwbeurzen zoals op BIS in Gent kan je, net als in de toonzalen, met de innovatieve productconfigurator de ramen en deuren voor je project eigenhandig samenstellen.

Deze digitale innovaties zijn een handig hulpmiddel. Uiteindelijk is het aan de vakman, die je bijstaat door de juiste vragen te stellen en je de diverse mogelijkheden te tonen. Zijn expertise zal je helpen de juiste keuze te maken voor jouw project op basis van jouw voorkeuren.

Ruime keuze aan kleuren en profielenDe digitale showroom biedt een oplossing voor een luxeprobleem: bij Reynaers aluminium zijn er zodanig veel keuzemogelijkheden dat het onmogelijk is om alle producten in een traditionele showroom samen te brengen. Binnen elke productgroep kan je immers kiezen voor verschillende isolatieniveau’s, designvarianten, stijluitvoeringen en alle RAL-kleuren. Om dan nog te zwijgen over de verschillende soorten beslag en handgrepen. Het goede nieuws? Er is voor elk wat wils en via de zeer efficiënte productconfigurator vind je jouw ideale aluminium schuif- of vouwdeur, raam, deur of veranda.

Hoe kies ik het profiel dat bij mijn project past?

  1. Kies het gewenste isolatieniveau Energie-efficiëntie is een must. Het is dan ook essentieel om het juiste isolatieniveau te kiezen voor je raam- en deurprofielen, in overeenstemming met het niveau en de energie-ambitie van het gebouw in zijn geheel. zijn er voor: - Renovaties met een beperkt isolatieniveau - Woningen met een hedendaags isolatieniveau - Laag energiewoningen - Passiefwoningen
  2. Kies een bijpassend product Voor elk van deze vier isolatieniveaus biedt Reynaers verschillende aluminiumprofielen aan in uiteenlopende stijlen. Zo is er een Masterline en Slimline gamma. Die laatste vormt een perfecte imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen zonder in te boeten op energieverlies. Beide reeksen bestaan ook in de variant HI, High Insulation.
  3. Kies een design Voor het Masterline gamma biedt Reynaers 4 designvarianten aan: de eenvoudige en functionele productgroep “Functioneel”, het meer traditionele “Renaissance”, de groep “Verborgen vleugel” met volledig weggewerkt raam- of deurprofiel en het “Deco” profiel dat perfect bij een meer hedendaagse stijl aansluit. Het ultraslanke “Slim Line” Gamma is beschikbaar in drie designvarianten: Classic, Cubic en Ferro.
  4. Kies een kleur Eens je de variant hebt gekozen, rest je nog de keuze van de kleur en het beslag. Volledig in harmonie met je project of gedurfd contrasterend? Alles is mogelijk.

Ook geïnteresseerd in aluminium ramen van topkwaliteit? Bezoek de Reynaers dagen en krijg een gratis isolatie-upgrade: betere isolatie van uw nieuwe ramen voor de prijs van standaard isolatie. Klik hier om een vakman in je buurt te vinden.

Op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda?Voor je renovatie- of nieuwbouwproject?Laat je hier inspireren »