Mode

Deze halslijn past het best bij jouw figuur

Print
Deze halslijn past het best bij jouw figuur

Foto: Only

De zon laat zich stilaan meer zien, tijd om een nieuwe collectie topjes en blouses te shoppen! Niet alleen het model, ook de halslijn is belangrijk voor een geslaagde look. Noteren: deze halslijn past het best bij jouw figuur.

Iets kleinere boezem?

Ook voor een iets kleinere boezem bestaat er de perfecte halslijn. Een klassieke, hoge halslijn legt de focus op je slanke sleutelbenen en hals. Een iets rondere halslijn (die wel hoger ligt dan een klassieke U-vorm) creëert volume en proportie bij ladies met een iets kleinere boezem.

Gemiddelde cupmaat?

Een V-hals staat het best bij vrouwen met een gemiddelde cupmaat (een B, C of kleine D). Waarom? Dit type halslijn maakt je silhouet optisch langer, zonder je decolleté onnodig te verkleinen. Win-win! Iets bredere schouders? Kies voor een halterlijn. Dit model brengt lengte (en geen breedte!) in je bovenlichaam.

Iets grotere boezem?

Ideaal voor zonnige dagen: off-shoulder blouses staan jou geweldig. Een typische U-vorm komt het best tot zijn recht met een vollere boezem en peer-of zandloperfiguur. What else? Een ronde halslijn zorgt voor proportie in je curves!