VIG houdt jaarvergadering in T2-campus

Print
Genk - Als Genkse vereniging van ondernemingen richt de Vereniging Industriëlen Genk (VIG) zich tot bedrijfsleiders, industriëlen en ondernemers van maak- en dienstenbedrijven in Genk en Zutendaal.Voor haar jaarvergadering zoekt ze telkens een innovatieve omgeving. Dit jaar was dat de nagelnieuwe T2-campus op het voormalige mijnterrein van Waterschei, nu Thor-park.

Voorzitter Geert Vermote mocht afgevaardigden van meer dan tachtig Genkse bedrijven verwelkomen op deze jaarvergadering. Als fiere voorzitter stelde hij o.a. de nieuwe website voor (www.vig-genk.be). Uittredende bestuursleden werden gehuldigd en intredende verwelkomd.
Ruben Lemmens afgevaardigd beheerder van VKW stak de werking en hart onder de riem en burgemeester Wim Dries lichtte een tipje van de sluiter op van de toekomstige investeringen in het Thor-park, die gepland zijn in samenwerking met Flanders Make, het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie en Sirris, het centrum van en voor technologische industrie.
En dan was het tijd voor een 'bedrijfsbezoek' . De T2-campus wordt nu reeds dagelijks bezocht door meer duizend leergierigen bezocht, cursisten van Syntra en VDAB en leerlingen van de Limburgse technische en andere scholen. Elf Techlabo's bieden opleidingsmogelijkheden in vier domeinen: Elektro, IT, New Energy (heating, cooling) en New Materials.
Voor de bedrijfsleiders was dit een bijzonder nuttig bezoek omdat ook hun medewerkers hier aanvullende opleidingen kunnen volgen...


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio