Man (36) levensgevaarlijk gewond in Lummen na vluchtmisdrijf in Hasselt

Print
Man (36) levensgevaarlijk gewond in Lummen na vluchtmisdrijf in Hasselt

Foto: Tom Palmaers

Hasselt / Lummen -

Een 36-jarige man uit Hasselt is vrijdagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt na een crash op de verkeerswisselaar van de E313 met de E314 in Lummen.

Kort voor 01.00 uur vrijdagochtend slipte hij met zijn Volvo en belandde enkele meters lager in de grasberm. De brandweer van de hulpverleningszone Zuid West Limburg moest de dertiger uit het verhakkelde wrak bevrijden. De Hasselaar was weggereden na een aanrijding met vluchtmisdrijf in Hasselt.

De dertiger bleek rond 0.30 uur bij een verkeersongeval betrokken op de Gouverneur Verwilghensingel met de Willekensmolenstraat. De man sloeg na de aanrijding op de vlucht. De andere betrokken partij was hem nog achternagegaan, maar speelde de vluchtende automobilist kwijt ter hoogte van de Ethiasarena.

Op de autosnelweg ging het mis. Komende vanuit Hasselt wilde hij op het klaverblad richting Genk rijden, maar de dertiger ging aan het slippen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Heusden-Zolder overgebracht.

De wegpolitie van Limburg deed de vaststellingen. De verkeershinder op de autosnelweg was gezien het nachtelijke uur zeer beperkt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio