Extrema Outdoor wordt groter en maakt line-up voor 2019 bekend

Print
Extrema Outdoor  wordt groter en maakt line-up voor 2019 bekend
Houthalen-Helchteren - Het Houthalense Extrema Outdoor zorgt van 7 juni tot en met 9 juni opnieuw voor een Pinksterweekend gevuld met internationale hoogvliegers. Door het toenemend succes komt de organisatie met een waaier aan verrassingen op vlak van podia en artiesten. Het festival aan recreatiepark De Plas in Houthalen-Helchteren wordt alvast een stuk groter. Vorig jaar bezochten 58.000 mensen het festival, dit jaar is er plaats voor 2.500 extra bezoekers per dag.

Extrema Outdoor Belgium opent het festivalseizoen met de 9de editie van het festival. Na de exponentiële groei werd de beslissing genomen één extra podium aan te bieden. “7 podia in totaal, goed voor 2500 extra bezoekers per dag”, vertelt de organisatie. Vorig jaar bezochten al 58.000 mensen het festival. Dit jaar zou de kaap van 60.000 kunnen bereikt worden.

Internationale en nationale kleppers zoals Kölsch, Amelie Lens, Ben Klock, Stephan Bodzin, Richie Hawtin, Kerri Chandler, Tale Of Us en nog grotere namen als Sven Väth zorgen dit jaar voor een onvergetelijk weekend in de dichte bossen en het heldere meer van Recreatiepark De Plas.

Voor de volledige line-up en info rond tickets kan je terecht op www.extrema.be