Ponyclub overhandigt cheque aan paardentherapie van Sint Oda

Print
Ponyclub overhandigt cheque aan paardentherapie van Sint Oda

Foto: Dienstencentrum St.-Oda

Overpelt

Overpelt - Ponyclub Sint Hubertus van Sint-Huibrechts-Lille, gesticht in 1982 en ontbonden in 2013, schenkt haar overgebleven gelden aan dienstencentrum Sint Oda.

“Het was de wens van de oud-leden en bestuursleden van de Ponyclub om de resterende gelden - ooit verdiend door ponyliefhebbers - te gebruiken voor iets wat met pony’s te maken heeft”, zo klinkt het unaniem bij het voormalig bestuur van ponybclub Sint Hubertus. “Tijdens onze activiteiten in de Sint Martinus manege in Pelt hebben wij kennis gemaakt met het schitterende werk dat Sint Oda daar levert op het gebied van paardentherapie. Door de jaren heen hebben wij deze vorm van therapie zien groeien. Om met de groei mee te kunnen en nog meerdere bewoners te kunnen laten genieten van deze therapie, hebben wij besloten om onze gift aan deze afdeling te schenken.”

Voormalig bestuur Albert Joosten, Jan Pepels en Jos Cox overhandigen de cheque van 4.900 euro aan Lut Smeets, directeur van Sint Oda en de afdeling paardentherapie van Sint Oda (zie foto).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio